DVD SHOP
Këto janë DVD mësimore të bazuara në driblimin. Të gjitha ushtrimet kryhen nga yjet më të mëdhenj të futbollit. Sekretet e Dribblingut demonstruen nëpërmjet imazheve të zgjeruara dhe riprodhimeve të veprimit. Shumica e këtyre lëvizjeve bëhen në fazën sulmuese të fushës, që është 25 metra nga qëllimi, ku mund të kenë ndikimin më të madh sepse lëvizjet e mira driblimi mund të prishin çdo formacion taktik. Çdo stërvitje përfundon me një goditje në gol apo një kryq. Duke shikuar filmat nga afër, ju mund t'i mësoni ato. DVD-të janë të dizajnuara për të gjitha nivelet, nga fillestarët tek profesionistët.
SHKARKONI SEKRETET E UJITJEVE!
Ju mund të gjesh DVD të plotë mësimore, në dyqanin tonë të internetit më poshtë duke klikuar mbi gishtat DVD. Në përshkrimin e dyqanit të uebit, mund të shikoni një video të shkurtër demo DVD, bazuar në volumin e DVD që zgjidhni. Çmimi për një DVD është 59.90 € dhe çmimi për VIDEO BOX SET (të gjitha 4 vol) është 199,90 €. Zgjidh DVD e zgjedhjes suaj dhe kliko butonin ADD TO CART. Pasi ta keni përfunduar regjistrimin dhe keni bërë një pagesë, do të keni akses në një seksion të shkarkimit, përmes faqes tuaj të llogarisë në këtë faqe interneti. Gjithashtu të gjitha detajet dhe lidhjet do të dërgohen automatikisht në adresën tuaj të postës elektronike, kështu që mund të shkarkoni videot nga llogaria juaj e postës elektronike. Ju mund të gëzojnë dhe të shikojnë DVD të plotë sa herë që dëshironi në çdo pajisje. Filmat kanë një opsion shumëgjuhësh që mund t'i gjeni në menutë dhe filma janë optimizuar për iTunes. Nëse dëshironi një kopje fizike të DVD-ve, ju lutemi të shtoni një shënim në informacion shtesë përmes seksionit të arkave. Për një kopje fizike të DVD-ve, do t'ju njoftojmë se sa janë tarifat postare të bazuara në adresën tuaj. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos na kontaktoni përmes formularit të kontaktit, ose mund të na telefononi
0041-76-565-7240 (CH)
0041-76-396-9876 (CH) via viber or wtsapp

Zbritje e madhe për një kohë të kufizuar

DVD MASTERCLASS
VOL 1
DVD MASTERCLASS
VOL 2
DVD MASTERCLASS
VOL 3
DVD MASTERCLASS
VOL 4
DVD MASTERCLASS
VOL 1+2+3+4
Faleminderit për kohën dhe besimin tuaj
FJALË TË AUTORIT
Futbolli ka qenë gjithmonë pasioni im. Kam ndjekur shkollën e futbollit në Sombor dhe karriera ime vazhdoi në Fc Osijek dhe Belesce, Kroaci, pas magjistarit që unë shkova në Zvicër. Për disa vite, unë kam qenë duke punuar si trajner dhe duke analizuar dribbling. Gjithmonë kam kuptuar se isha fëmijë që kam adhuruar futbollin. Ishte shoku im më i mirë. Unë kam gjetur gjithmonë dribbling të jetë një sfidë e madhe. Unë u rrit në mjedis ishin teknikë, lëviz, dhe një kontakt të mirë në topin ishin më të vlerësuar nga tifozët se sa shënuar një gol. Si fëmijë, do të vrapoja në shtëpi pasi të shikoja një lojë në mënyrë që të provoja lëvizjet e reja të driblimit që kisha mësuar. Shpesh e kam marrë të drejtë, por ndonjëherë kam pasur vështirësi, sepse nuk mund të mbani mend se ku ta prek topin, ose ku ta vendos këmbën e bimës. Shumë herë, unë kam për të shpëtuar nga qiramarrësit apartament ajo ishte shqetësuar nga zhurma banging në muret në orët e hershme të mëngjesit dhe në kohën e drekës. Si i pjekur në futboll, kam dëshiruar që fëmijët pas meje të kenë mundësinë të shohin teknikat e driblimit në detaje që i kisha mësuar gjatë gjithë karrierës sime dhe të jem në gjendje t'i zbatoj ato. Unë kam qenë në gjendje për të mbledhur rreth 100 lëvizje të ndryshme dribbling. Ka lëvizje nga yjet më të mëdhenj të futbollit dhe nga ato më pak të njohura, si dhe truket e tjera që asnjë shkollë futbolli nuk mëson. Pas viteve të studimit të analizimit dhe përsosjes së këtyre falsifikimeve, kuptova se ato lehtë mund të regjistroheshin dhe të shiheshin në detaje. Ndërsa po përfundoja karrierën time të futbollit dhe hyra në botën e stërvitjes, i projektova baballarët e mi të parë të mësimdhënies bazuar në dribbling (1: me 25 ushtrime 2,3 dhe 4: me 20 stërvitje) në të cilat imazhet janë zgjeruar dhe në lëvizje të ngadalshme . Ju mund të shihni qindra lëvizje sëbashku me rreth tridhjetë ushtrime themelore për të filluar. Një pjesë e madhe e këtyre falsifikimeve përdoren në fazën e sulmit, ku dribbling efektive mund të prishë çdo formacion taktik. Disa nga të tjerët mund të përdoren në mesfushë ose në mbrojtje. Filozofia ime e futbollit është se një lojtar nuk duhet të jetë kurrë në pozicionin e një miku. Për këtë arsye, këto DVD-të ju japin përgjigjen se si të jeni të suksesshëm në situata të ndryshme. Unë bëj demonstrata vetëm me ndihmën e mbrojtësve. Veprimi gjithmonë përfundon me një goditje të qëlluar ose me një kryq.
Dribbling 1,2,3 dhe 4 janë bërë për të gjitha nivelet, nga fillestarët tek profesionistët. Nëse keni një dëshirë të fortë, një "Unë e di, unë mund" qëndrim, jam i sigurt me shumë punë dhe djersë, këto DVD mund t'ju ndihmojnë të keni sukses. Nëse keni ndonjë pyetje, unë jam në dispozicion për të shpjeguar gjithçka që nevojitet. Lidhur me demonstrimet personale, ju mund të përfitoni nga këto gjatë hapjes eventuale të shkollës sime private të futbollit.
Asgjë nuk merr tifozët e futbollit të vendeve të tyre më shpejt se lëvizjet e mëdha dribbling. Kur ata janë bërë mirë, ata janë të këndshëm për të parë dhe në të njëjtën kohë një armë vdekjeprurëse në fazën sulmuese të fushës. Unë e di disa cinikët mund të mendojnë se dribbling është vetëm një pjesë e vogël e lojës, por i shtoni një aspekt më të rëndësishëm që një lojtar duhet të punojë dhe të zhvillohet.
Për fat të keq, shumë trajnerë nuk lejojnë spontanitetin, aftësinë dhe teknikat e futbollit të humbura për arsye të thjeshta - i krahasojnë ato me egoizëm. Domethënë, trajnerët që i kalojnë lojtarët dhe i ndalojnë ata që të jenë spontane dhe poshtë, t'u lejojnë atyre të zhvillohen. Më duket se sot, dribbling ka rifituar rëndësinë e saj edhe një herë. Ka gjithnjë e më shumë trajnerë që shohin dribbling si një karrocë e madhe dhe kur përdoret si duhet, mund të fitojë lojëra dhe madje edhe kampionate.
Dribbling i bën lojtarët të famshëm, si dhe ekipet e tyre, sepse këta lojtarë "egoistë", të cilët kanë aftësi të madhe teknike, fitojnë regjimin e dyfishtë duke krijuar më shumë situata në numër, e cila është e dëmshme për futbollin. Këtu janë vetëm disa shembuj të disa nga llambat më të mëdha dhe yjet e tyre: Pele-Santos, Franz Beckenbauer, Charl-Hain, Rumenque, Jurgen Klisman, Michael Ballack, Johan Cruff, Romario, Etoo, Ronaldinho, Messi, Cristiano Ronaldo , Roberto Baggio, Michel Platini, Del Piero, Z. Zidane, Ronaldo, Ibrahimovic, Torres, Drogba, Beckham, Deco, Henry ... Sigurisht që nuk mund ta harrojmë mbretin e futbollit, MARADONA
Fatmirësisht, Dragan Pejic
STËRVITJE INDIVIDUALE
Përvojë ndërkombëtare: Italia, Zvicra, Belgjika, Gjermania, Kroacia. Nga fillestarët tek profesionistët!!! Trajnimet zhvillohet në Lugano / Paradiso - Zvicër. Me kërkesë të prindërve apo klubeve të futbollit, transferohem sipas kushteve të paracaktuara. Unë personalisht i tregoj gjestet teknike. Trajnime ekskluzivisht me topa origjinale. Telefoni i kontaktit: 0041 76 565 72 40 ose e-mail Vjerans@yahoo.it. Kohëzgjatja e trajnimit 1 orë dhe 30 minuta dhe bazohet në:
1.) Koordinimi, shpejtësia, reaktiviteti, ndryshimi i ritmit
· Me top
· Pa top
2.) Si me mashtrue kundërshtarin dhe me goditë në portë - krosim ose goditje në portë, gjeni mënyrën më të shkurtër për goditje në portë.
3.) Korrigjim:
· të gjitha lëvizjet me top edhe pa top (pasazh i drejtpërdrejtë dhe ndalimi i topit)
· gjuajtje të shkurtra dhe gjuajtje të gjata
· mbrojtjen e topit
· goditje në porte me këmbë dhe me kokë
· goditje me krejt llojet e këmbes
· lobs të ndryshme
· goditje kundër-kërcim
· godijte me saktësi maksimale
· krosim nga një ndalesë ose ne lëvizje
· gjuajte të lirë me metoda të ndryshme
· “një-dy” – pasazh të shkurtra nga distanca të ndryshme
4.) Dribbling
· me kundërshtarin e përparme nga një ndalesë ose në lëvizje
· me një kundërshtar anësor nga një ndalesë ose në lëvizje
· me një kundërshtar mbrapa tij nga një ndalesë ose në lëvizje
5.) Përmirësimi i anëve të futbollit pozitive të lojtarit.
6.) Goditje ne portë me rremë.
7. ) Disa tunele.
8.) Goditje e topit ajror.
9.) Goditje ne portë në mënyre akrobatike.
10. Hapja e horizonteve të reja të futbollit.
Kampion i futbollit
BY DRAGAN PEJIC
04. - 17. KORRIK 2022.
DRUGI RAT – SPLIT – CROZIA
ORARI I DITËS:
Rreth 07:30 Zgjohen
08:00 në 08:30 Mëngjesi
09:00 deri 10:30 1 Filloni trajnimin
10:30 deri në orën 12:00 Shkuarja në plazh
12:15 to 13:00 Lunch
12:15 deri 13:00 Dreka
18:00 deri në 19:30 Trajnimi në mbrëmje
20:00 to 20:30 Dinner
20:00 deri 20:30 Darka
DAILY SCHEDULE :
Një shpinës për stërvitje dhe plazh
4 peshqir
Minimumi 4 uniforma trajnimi
Një palë atlete
Një palë atlete
Një palë pantofla plazhi
2 swimwear
Një kapak
Një shishe uji
Krem dielli (minimum 30+) - krem pas diellit.
E domosdoshme për higjienën personale
Të brendshme, çorape dhe pizhame
windbreaker
1 palë pantallona të gjata dhe një xhup
Një palë pantallona të shkurtra të shkurtër dhe tre këmisha me mëngë të shkurtra (për dalje)
Fëmijët do të ndiqen nga ekipi i trajnerëve dhe Profesor i arsimit Vlasta Pejiç
FORMULAR REGJISTRIMI:
NUMRI DHE ADRESAT E TELEFONIT:
NUMRI I TELEFONIT SWITZERLAND:
0041-76-565-7240 (CH)
0041-76-396-9876 (CH)
ADRESA:
Drugi Rat (Kroaci - 15 km nga qyteti i Splitit)
VIA Trevao 105 (Zvicër / 6900 / Lugano)
Gazete:
REGJISTROHESI NË WEBSITE E-DRIBBLING VIA EMAIL
Shkruani adresën tuaj të postës elektronike për tu abonuar në E-Dribbling Website dhe merrni njoftime për lajmet dhe produktet tona më të fundit me email.
KOMENTE:
KONTAKT
ME KONTAKTO :
NUMRI I TELEFONIT SWITZERLAND:
0041-76-565-7240 (CH)
0041-76-396-9876 (CH)
ADRESA:
VIA Trevao 105 (Zvicër / 6900 / Lugano)
Drugi Rat (Kroaci - 15 km nga qyteti i Splitit)
© E-Dribbling.net » Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Dragan Pejic
DVD MASTERCLASS VOL 1
59.90
Këto janë DVD mësimore të bazuara në driblimin. Të gjitha ushtrimet kryhen nga yjet më të mëdhenj të futbollit. Sekretet e Dribblingut demonstruen nëpërmjet imazheve të zgjeruara dhe riprodhimeve të veprimit. Shumica e këtyre lëvizjeve bëhen në fazën sulmuese të fushës, që është 25 metra nga goli, ku ata mund të kenë ndikimin më të madh sepse lëvizjet e mira dribluese mund të prishin çdo formacion taktik. Çdo stërvitje përfundon me një goditje në gol apo një kryq. Duke shikuar filmat nga afër, ju mund t’i mësoni ato. DVD-të janë të dizajnuara për të gjitha nivelet, nga fillestarët tek profesionistët.

Shembuj dribling: 25

Video Format: mp4

Audio: Stereo

Gjuhët: Anglisht, Italisht, Kroatisht

Gjatësia: 40min

Ngjyra: PAL

Prodhuesi: Dragan Pejic

SKU: dvd-dribb-vol1 Kategori: DVD

DVD MASTERCLASS / Vëllim 1
59.90
Ky është një DVD trajnimi i bazuar në driblim. Të gjitha ushtrimet kryhen nga yjet më të mëdhenj të futbollit. Secrets of dribbling janë demonstruar me ndihmën e imazheve të zgjeruara dhe përsëritjen e veprimeve. Shumica e këtyre lëvizjeve kryhen në fazën sulmuese të fushës, domethënë 25 metra larg objektivit, ku mund të kenë ndikimin më të madh, sepse lëvizjet e mira të driblimit mund të thyejnë çdo formacion taktik. Secila stërvitje përfundon me një goditje në gol ose ndër-vend. Duke i shikuar filmat me kujdes, mund t’i njohësh ato. DVD-të janë të dizajnuara për të gjitha nivelet, nga fillestarët tek profesionistët.

Video Format: mp4

Video Format: mp4

Audio: Stereo

Gjuhët: Anglisht, Italisht, Kroatisht

Gjatësia: 39: 22min

Prodhimi: Dragan Pejiq

Manufacture: Dragan Pejic

SKU: dvd-dribb-vol1 Kategori: DVD

DVD MASTERCLASS / Vëllim 3
59.90
Këto janë DVD mësimore të bazuara në driblimin. Të gjitha ushtrimet kryhen nga yjet më të mëdhenj të futbollit. Sekretet e Dribblingut demonstruen nëpërmjet imazheve të zgjeruara dhe riprodhimeve të veprimit. Shumica e këtyre lëvizjeve bëhen në fazën sulmuese të fushës, që është 25 metra nga goli, ku ata mund të kenë ndikimin më të madh sepse lëvizjet e mira dribluese mund të prishin çdo formacion taktik. Çdo stërvitje përfundon me një goditje në gol apo një kryq. Duke shikuar filmat nga afër, ju mund t’i mësoni ato. DVD-të janë të dizajnuara për të gjitha nivelet, nga fillestarët tek profesionistët.

Shembuj dribling: 20

Video Format: mp4

Audio: Stereo

Gjuhët: Anglisht, Italisht, Kroatisht

Gjatësia: 42: 35min

Ngjyra: PAL

Prodhuesi: Dragan Pejic

SKU: dvd-dribb-vol3 Kategori: DVD

DVD MASTERCLASS / Vëllim 4
59.90
Këto janë DVD mësimore të bazuara në driblimin. Të gjitha ushtrimet kryhen nga yjet më të mëdhenj të futbollit. Sekretet e Dribblingut demonstruen nëpërmjet imazheve të zgjeruara dhe riprodhimeve të veprimit. Shumica e këtyre lëvizjeve bëhen në fazën sulmuese të fushës, që është 25 metra nga goli, ku ata mund të kenë ndikimin më të madh sepse lëvizjet e mira dribluese mund të prishin çdo formacion taktik. Çdo stërvitje përfundon me një goditje në gol apo një kryq. Duke shikuar filmat nga afër, ju mund t’i mësoni ato. DVD-të janë të dizajnuara për të gjitha nivelet, nga fillestarët tek profesionistët.

Shembuj dribling: 20

Video Format: mp4

Audio: Stereo

Gjuhët: Anglisht, Italisht, Kroatisht

Gjatësia: 44:53min

Ngjyra: PAL

Prodhuesi: Dragan Pejic

SKU: dvd-dribb-vol4 Kategori: DVD

DVD Klasa Master / Kuti Set
199.90
Këto janë DVD mësimore të bazuara në driblimin. Të gjitha ushtrimet kryhen nga yjet më të mëdhenj të futbollit. Sekretet e Dribblingut demonstruen nëpërmjet imazheve të zgjeruara dhe riprodhimeve të veprimit. Shumica e këtyre lëvizjeve bëhen në fazën sulmuese të fushës, që është 25 metra nga goli, ku ata mund të kenë ndikimin më të madh sepse lëvizjet e mira dribluese mund të prishin çdo formacion taktik. Çdo stërvitje përfundon me një goditje në gol apo një kryq. Duke shikuar filmat nga afër, ju mund t’i mësoni ato. DVD-të janë të dizajnuara për të gjitha nivelet, nga fillestarët tek profesionistët.

VOL 1

Shembuj dribling: 25

Video Format: mp4

Audio: Stereo

Gjuhët: Anglisht, Italisht, Kroatisht

Gjatësia: 40:00min

Ngjyra: PAL

Prodhuesi: Dragan Pejic

VOL 2

Shembuj dribling: 20

Video Format: mp4

Audio: Stereo

Gjuhët: Anglisht, Italisht, Kroatisht

Gjatësia: 39: 22min

Ngjyra: PAL

Prodhuesi: Dragan Pejic

VOL 3

Shembuj dribling: 20

Video Format: mp4

Audio: Stereo

Gjuhët: Anglisht, Italisht, Kroatisht

Gjatësia: 42:35min

Ngjyra: PAL

Prodhuesi: Dragan Pejic

VOL 4

Shembuj dribling: 20

Video Format: mp4

Audio: Stereo

Gjuhët: Anglisht, Italisht, Kroatisht

Gjatësia: 44:53min

Ngjyra: PAL

Prodhuesi: Dragan Pejic

SKU: dvd-dribb-vol1234 Kategori: DVD